lamellen

Lamellen

Bent u op zoek naar een type zonwering wat gaat passen in uw huidige of nieuwe interieur? Wij bieden tal van mogelijkheden op het gebied van zonwering. U kunt kiezen uit jaloezieën, screens, rolgordijnen en dat is nog niet alles! Wat wij ook kunnen aanbieden zijn lamellen. Vroeger was de keus qua lamellen niet echt veel, maar tegenwoordig is het zeer uitgebreid!

Lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd. Lamellen zijn verticale panelen die met elkaar in verbinding staan. Deze zonwering is heel praktisch en functioneel. Als u een groot oppervlakte heeft, zouden lamellen daar niet misstaan. U kunt de lichtinval makkelijk regelen en doseren met handbediening of zelfs elektrische bediening. U kunt de lamellen eenvoudig zelf verstellen. Wanneer u wat privacy nodig heeft of er is veel lichtinval, dan kunt u de lamellen makkelijk dicht draaien.

U kunt kiezen uit verschillende materiaalsoorten:

  • Stoffen lamellen
  • Kunststof lamellen
  • PVC lamellen
  • Aluminium lamellen

Wij kunnen u lamellen aanbieden van standaardafmetingen, maar er is ook een mogelijkheid tot maatwerk. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en uitvoeringen.

Onderhoud en Installeren

Als u lamellen aanschaft waarbij het materiaal kunststof of aluminium is, dan zijn deze materialen onderhoudsarm. Deze zijn in ieder geval makkelijk te reinigen. Als u lamellen wilt installeren kunt u het beste zelf plaatsen of wij kunnen dat voor u doen. Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze vestiging in Spijkenisse.