Header afbeelding

Zonwering kostenraming

Een kostenraming is onderdeel van ons passend advies voor uw zonwering. Op basis van onze jarenlange ervaring als speciaalzaak, kunnen wij u als geen ander adviseren over het juiste type, materiaal en bevestiging van de zonwering, Of het nu gaat om screens, rolluiken, knikarmschermen, lamellen of andere zonwering, deze wordt exact op maat voor u gemaakt. Elke woning, elk raam en elke gevel heeft immers andere kenmerken. Vandaar dat we een secure meting verrichten voordat we tot levering van de zonwering van uw keuze overgaan.

Hoge servicegraad

Wij leveren, monteren en onderhouden zonwering tot in de verre omstreken van onze vestigingsplaats. Wij leveren geen standaard oplossingen: ieder advies en iedere kostenraming voor zonwering wordt op maat gemaakt. Die hoge servicegraad wordt gewaardeerd. Er zijn dan ook talloze woningen, winkels en bedrijfspanden in de omgeving voorzien van een van onze zonwering oplossingen.

Een passend advies

Wij leveren zonwering voor binnen en buiten en bieden daarin een ruime keuze. U bent van harte welkom in onze speciaalzaak waar we u graag de laatste modellen tonen. Ook voor een demonstratie van de bedieningssystemen of een blik op de vele kleuren en dessins doeken kunt u bij ons terecht. We nemen de tijd om uw eisen, wensen en budget met u door te spreken. Op basis daarvan geven we graag een passend advies inclusief kostenraming voor uw zonwering af.